ANGLIČTINA...
Jde to i jinak

MONIKA SKOŘEPOVÁ

Jsem původem učitelka v MŠ, což se odráží v hravém přístupu k výuce anglického jazyka.

Strávila jsem 8 let v Austrálii, kde mě uchvátil tamní způsob výuky jazyků zaměřený na praktičnost.

Monika Skorepova

AKCE

Jak oživit hodiny na 2. st. ZŠ

Čtvrtek 17.10. – Online webinář

Přihlášení a další informace

smile sun

Dora D. Letohrad

Moničiny materiály používám pro předškolní děti a pro žáky od 1. do 5. třídy, z aktivit čerpám vlastně ve všech třídách, ve kterých učím, některé se nebojím použít i u starších žáků.

smile sun

Petra P. Hostinné

Absolvovala jsem Roční metodický kurz s Monikou. Z každé hodiny jsem odjížděla plná elánu a nápadů pro výuku angličtiny. Všechny aktivity využívám od té doby téměř ve všech hodinách angličtiny od 3. po 5. třídu. Děti jsou nadšené a já spokojená, že je angličtina baví.

smile sun

Marie V. Zlín

Monika mě nabila novým elánem a spoustou nápadů! Děti ve školce najednou velmi pookřály, angličtina je začala velmi bavit a dělaly obrovské pokroky! Moc děkuji a doporučuji!!!

smile sun

Lída Š. Žamberk

Získala jsem nový pohled na výuku, spoustu užitečných námětů a materiálů. Výuka formou prožitku, provázaných témat a her se mi velmi osvědčila. Doporučuji, a pokud budu mít možnost, ráda se zúčastním dalšího kurzu.

smile sun

Petra CH. Olomouc

Spousta nápadů, činností, her – jednoduše, zábavně. Učím na malotřídce a náměty využívám jak pro jednotlivé ročníky, tak pro společnou činnost. Zakoupila jsem si výukové materiály, ty najdou využití i v kroužku angličtiny. Za mě TOP kurz ze všech (i nejazykových), které jsem kdy absolvovala.

smile sun

Eva K. Ústí n. Orlicí

Absolvovala jsem roční kurz i letní školu Aj. Monika je úžasná, moc jí za všechno děkuji. V pohodovém prostředí jsem zlepšila angličtinu, získala materiály a nápady do výuky.

smile sun

Iveta H. Kostomlaty n. L.

Absolvovala jsem seminář Games in the classroom. Velmi oceňuji různé varianty a úrovně jednotlivých her. Přínosné pro mě bylo využití běžných her různými způsoby. Celý seminář byl veden na vysoké úrovni. Paní lektorka byla ochotná, profesionální a milá. Seminář budu vřele doporučovat.